Meer resultaten voor magazine drukken

 
magazine drukken
 
Magazine printen. Digitaal drukwerk in kleine oplage PrinterPro.nl.
Brochures Magazines en Rapporten printen. Magazine printen in kleine en grote oplage. Tot 50% staffelkorting bij hoge oplage. Voor 13.00 uur besteld dezelfde dag afhalen of verstuurd. Professionele uitstraling van een tijdschrift. Bedrukking van de rug op de kaft mogelijk. Ideaal voor persoonlijke tijdschriften glossy's etc. De kaft moet apart worden opgemaakt als spread bekijk de handleiding. Minimaal 44 paginas incl. kaft 20 vel papier. Bij minder paginas kies Brochures. Géén harde kaft wilt u dit kies Boeken hardcover.
Magazines printen in full colour in A5 of A4 formaat.
Voeg toe en upload. Magazines printen in full colour. Al vanaf 1 exemplaar leverbaar. Kies uit verschillende papiersoorten voor binnenwerk en kaft. Indien goed aangeleverd wordt het magazine schoon gesneden geen witte randen en geniet en gevouwen. Tot 5 stuks dezelfde dag nog klaar of verzonden. Aflopende paginas zonder kaders voor een echte magazine look indien juist aangeleverd. Met of zonder dikkere omslag/kaft. Binnenwerk op 90 120 135 160 of 170 grams. Wanneer je een pdf exporteert vanuit inDesign houdt dan rekening met de volgende instellingen. Vink pages aan geen spreads! Adobe PDF preset PDF/X-1a2001. Use document bleed settings / Gebruik document afloop instellingen aanvinken. Crop registration marks / snij registratie tekens uitvinken.
Magazine of brochure drukken? Goedkoop en snel digitaal drukwerk PeterPrint.
Verzending in blanco verpakking. Alle producten van A tot Z /. Magazine of brochure drukken? Magazine of brochure drukken? Weet jij het verschil tussen een brochure en magazine? Het is niet gek als je het niet weet. Er is namelijk geen groot verschil tussen een brochure of magazine dit zit namelijk in de afwerkingen. Het is afhankelijk van het budget smaak en imago voor welke binding er gekozen wordt. Een magazine wordt gelijmd of heeft een geniete rug. Heb je voorkeur voor een wire-O binding? Dan betreft het een brochure. Wat betreft de oplage is er geen verschil bij PeterPrint!
Magazines / brochures drukken en bestellen Reclameland.
Bij Reclameland kunt u goedkoop brochures en magazines drukken in zowel kleine als grote oplages. Uw full colour brochures kunnen op veel manieren worden afgewerkt en op vele papiersoorten worden gedrukt. We drukken uw magazine al vanaf 1 exemplaar tegen een scherpe prijs. Voordelen van onze magazines. Eigen aantal en formaat bij digitaal drukwerk. Kleine oplage 1 t/m 1.000 stuks. Grote oplage 500 t/m 20.000 stuks. Bestel magazines / brochures. Goedkope magazines / brochures drukken. Bij Reclameland drukken wij dagelijks vele magazines en brochures. Met gelijmde rug nietjes in de rug een spiraalbinding of losbladig? Wij kunnen het allemaal.
Laat uw tijdschrift in kleine oplage drukken Pumbo.nl.
Bel 0229-700228 voor vrijblijvend advies! Bel 0229-700228 voor vrijblijvend advies! Laat uw tijdschrift in kleine oplage drukken. Voor ieder publiek met een breed scala aan mogelijkheden. Als u van plan bent om een tijdschrift te laten drukken bijvoorbeeld naar aanleiding van een speciale gelegenheid helpen we u graag uit de brand. Op het gebied van bindwijze formaat en papiersoort is er van alles mogelijk. Ook als u een brochure nodig heeft is deze optie de beste keuze. Weet u niet hoe u de distributie moet aanpakken? Dan bieden wij u daarbij een helpende hand.
Krant of magazine drukken en uitgeven Bureau Opmerkers uit Doetinchem.
Je ontvangt van ons een offerte op maat. De volgende onderdelen kunnen we daarin meenemen. WAAROM ZOU JE EEN EIGEN MAGAZINE DRUKKEN EN UITGEVEN? Jouw eigen magazine geeft je de ruimte om je verhaal te doen. Het is een blijvend en duurzaam product en ziet er ook nog eens heel gelikt uit. Onze klanten willen een eigen magazine drukken en uitgeven om de volgende redenen. Je kunt bij uitstek laten zien wie je bent en wat je doet. Dit komt je imago ten goede. Zeer geschikt voor het geven van achtergrondinformatie. Een duurzaam en blijvend product. Doordat een magazine gedrukt op de mat van de ontvanger ligt blijft het langer in beeld dan de meeste online middelen.
Brochures en Magazines drukken Drukkerij van Dijk.
Brochures en Magazines drukken. Laat uw eigen brochures of magazines voordelig drukken! Bijvoorbeeld voor het drukken van een personeelsblad nieuwsbrief magazine clubblad periodiek schoolgids of productcatalogus. Standaard worden deze voorzien van 2 nietjes in de rug. De brochures kunnen wij in kleine oplages drukken in verschillende formaten en op diverse papiersoorten. Zo is er altijd een oplossing die aansluit bij uw idee en uitstraling. Kies het beoogde eindformaat van de brochure. Selecteer de papiersoort en het aantal pagina's. Het omslag kan worden uitgevoerd in een iets dikkere papiersoort. Voor een extra luxe uitstraling en bescherming kan het omslag worden voorzien van een mat of glanslaminaat.
Brochures drukken of magazines drukken? Beste prijs bij ZoGedrukt.
Wij bieden je de keuze om het materiaal van het binnenwerk van de brochure te kiezen maar ook om de omslag/cover op een ander materiaal te laten drukken. Door de buitenkant van je magazine net op een wat steviger materiaal te drukken straalt je meer luxe uit. De meest gebruikte materialen voor brochures en magazines zijn houtvrij gesatineerd mc glanzend en houtvrij mat mc. Zoals we hierboven al besproken is het binnenwerk vaak van een wat lichter materiaal 135 of 170 grams bijvoorbeeld en het cover/omslag van wat steviger materiaal 250 of 300 grams papier. Kies je ervoor om het materiaal van het binnenwerk gelijk te houden aan het cover/omslag dan praten we over een selfcover.

Contacteer ons